Schedule

2019 - 2020 Bell Schedule
1st Block  (English III Pre-AP)
8:07 - 9:37 am 90 min.
2nd Block (English II) 9:44 - 11:14 am 90 min.
Lunch A 11:14 - 11:49 am 35 min.
3rd Block (Conference) 11:56 am- 1:26 pm 90 min.
4th Block (Dept. Head Conference) 1:33 - 2:23 pm 50 min.
5th Block (English II) 2:30 - 4:00 pm 90 min.



 Tutoring
 
Activity Day & Time Location& Bldg.
E.O.C. Tutoring
Tuesday and Thursday
4:15 – 5:15 P.M.
Room 176, Bldg. A
Tutoring
Monday and Wednesday
(As needed or by appointment.)
4:15 - 5:15 P.M.
Room 176, Bldg. A